.

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Thursday, February 3, 2011

Pemimpin , Gaji Dan Harta MerekaPresiden Indonesia , Susilo Bambang Yudhoyono mengeluh kerana tidak menikmati kenaikan gaji sejak 7 tahun lalu.Gaji Tuan Presiden dikatakan mencecah Rp 62 Juta ( USD$6,873) sebulan.Mungkin Tuan Presiden sangat - sangat memerlukan bantuan.Warga prihatin menderma untuk kebahagiaan Tuan Presiden.


Di Paraguay ,Presidennya, Fernando Lugo menolak untuk menerima gaji . Fernando Lugo diangkat menjadi Presiden Paraguay hasil sokongan golongan miskin , petani tanpa tanah serta golongan buruh.Lebih daripada 30% penduduk Paraguay hidup dalam kemiskinan.

Di Iran lain pula kisahnya , Presidennya sangat sederhana.

Mahmoud Ahmadinejad ,Isteri ,kereta dan rumahnya
2 comments:

Duniaku said...

ada yang benar-benar pemimpin rakyat...contohnya negara kita yang tercinta ini...benar-benar 'pemimpin rakyat'...kerana rakyat sentiasa didahulukan.

Glory Chilly said...

Hello,
Ia adalah tahun baru lagi, adakah anda dari segi kewangan ke bawah? adalah perniagaan anda menangis untuk kebangkitan semula kewangan, telah anda mendapatkan pinjaman di bank dan tangan pemberi pinjaman yang salah dan anda di mana menolak? mencari tiada lagi, Kami adalah pemberi pinjaman yang boleh dipercayai dan kami memulakan program pinjaman ini untuk membasmi kemiskinan dan mewujudkan peluang untuk keistimewaan yang kurang untuk membolehkan mereka menubuhkan sendiri dan memulihkan perniagaan mereka. untuk maklumat lanjut, anda boleh menghubungi kami melalui e-mel: gloryloanfirm@gmail.com dan mengisi borang di bawah.

PEMINJAM'S DATA.
1) Nama Penuh: ......... 2) Negara: ...... 3) Alamat: ......... 4) Jenis Kelamin: ..................
5) Status Perkahwinan: ... ..... 6) Pekerjaan: .......... Number 7) Telefon: ........................... 8) Pada masa ini kedudukan di tempat kerja: .... ............ 9) Monthlyincome ...... ...................
10) Pinjaman Tempoh: ............... 11) Tujuan Pinjaman: ............... 12) Agama: ............
13) Tarikh lahir: ........................

sila memohon syarikat yang sah, kejayaan anda adalah matlamat kami.

rujukan